Asiakastarina

Erottuvilla radiomainoksilla hyvää huomioarvoa ja tulosta

Radiomainostuotanto valtakunnalliseen markkinointiin Nordic Green Energy

Ideoivan palvelut
– radiomainostuotanto, suunnittelu, toteutus

Radiomainostuotanto oli Nordic Green Energyn ja Ideoivan yhteistyön alku. Nordic Green Energy on pohjoismainen, ympäristöystävällinen sähköyhtiö, joka toimittaa 100 %:sti uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä kaikkialle Suomeen, kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnollisille organisaatioille. Nordic Green Energyn asiakaslupauksen keskiössä ovat aina kilpailukykyinen sähkön hinta ja erinomainen palvelu. Tavoitteena on olla suositelluin sähköyhtiö ja Nordic Green mittaakin asiakastutkimuksella säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä.

Head of Operations, Nordic Green Energyn markkinoinnista vastaava Petteri Hiipakka:

”Olimme toteuttaneet valtakunnallista radiomainontaa jo aiemminkin, kun saimme vinkin Ideoivasta.  Tavoitteenamme radiomainonnassa oli lisätä yrityksen tunnettuutta ja ohjata asiakkaita nettisivuillemme. Leila otti kopin käsikirjoitusideoista, joita olimme miettineet omalla tiimillä, ja antoi niihin hyvää sparrausta, muokkausideoita ja jatkojalostusta. Hän teki myös erinomaiset casting-ehdotukset spiikkereistä ja spottien äänimaailmasta. Spiikkereillä ja musiikilla on valtava merkitys radiomainoksesta syntyvään fiilikseen, siihen miten radiospotin idea lopulta toimii ja miten se vaikuttaa kuulijaan. Luotimme Leilan asiantuntemukseen siitä, mikä toimii toteutuksessa ja annoimme hänelle vapaat kädet tuotannossa.

Radiomainostuotanto kokonaisuudessaan sujui tosi helposti ja vaivattomasti Ideoivan kanssa. Yhteydenpito sujui helposti meilin ja puhelimen välityksellä, joten välimatka Vaasassa sijaitsevan toimistomme ja Tampereen välillä ei haitannut. Leila hoiti kaiken alusta loppuun asti sovituissa aikatauluissa ja puitteissa, ja me saimme valmiit spotit hyväksyttäväksi. Siitä oli helppo lähteä kampanjoimaan radiossa.

Olimme radiomainoksiin tosi tyytyväisiä, niissä oli sitä fiilistä ja tyyliä kuin haimmekin. Mutta meillähän myös tutkitaan ja mitataan toimintaa, myös kampanjointia medioissa. Tutkimuksessa Ideoivan toteuttamat radiospotit saivat siihen asti käyttämistämme radiomainoksista parhaimmat huomioarvot. Yhteistyötä onkin jatkettu jo useampana vuonna.

Ehdottomasti vahva suositus! Ideoivassa palvelu pelaa ja osaaminen kuuluu!”

Ota yhteyttä!